Imate
vprašanje?

 031 428 118

Malčkov svet glasbe

MALČKOV SVET GLASBE (program za otroke do 6. leta starosti)

Program poteka v Mislinji. Prijave otrok sprejemamo do 25.11.2019. S tečajem pričnemo 1.12.2019 in bo potekal do 21.6.2020.

Je tvoj malček navdušen nad glasbo? Rad prepeva, pleše oziroma, kaže zanimanje za glasbo ali za igranje glasbila? Potem je naš program »Malčkov svet glasbe« prava izbira za vaju.

V kolikor si na katerokoli vprašanje zgoraj odgovoril pritrdilno je zelo pomembno, da se nam tvoj malček pridruži. Zakaj?

  1. Zato, ker je še premajhen, da bi lahko dejansko igral na določeno glasbilo in se igranja učil.
  2. Ker v njem tli goreča želja po stiku z glasbo in njemu ljubim glasbilom, ki jo je treba negovati vse do trenutka, ko bo dovolj velik, da se bo lahko pričel učiti. Poznaš občutek, ko nekaj zelo doživeto čutiš, pa tega ne dobiš? Tako se počuti otrok, ki hrepeni po glasbeni aktivnosti in mu ni omogočena. Zelo pomembno je, da lahko pri nas sprosti to njegovo energijo in se naužije tega kar ima rad – glasbe (na pravi način).

 

Kako poteka naš program Malčkov svet glasbe?

Program poteka enkrat tedensko po 45 minut, skupinsko. V skupini je največ 5 otrok, da se lahko vzgojiteljica Maja z njimi kvalitetno ukvarja. Skupine so razdeljena na otroke stare 3 in 4 leta ter na otroke stare 5 in 6 let.

 

Kaj se na samem programu »Malčkov svet glasbe« dogaja?

Program je sestavljen iz prepevanja, spoznavanja glasbil, barvanja, spoznavanja prvih not in tonov ter ustvarjanja povezave med otrokom in glasbo.

 

Kaj otrok z obiskovanjem pridobi?

Otrok pridobi občutek za glasbo, izvajano v živo, saj vzgojiteljica Maja na vsaki vaji igra na številna glasbila, otroci pa sodelujejo s petjem in ostalimi nalogami, ki jih izvajajo. Tako skozi igro (ne da bi se sploh zavedeli), že spoznavajo prve glasbene osnove. Skozi igro otrok spozna tudi prve note, vzpostavi stik z glasbili, ki jih predstavimo in zazna vibracije njihovih melodij. Med njim in glasbo se ustvari močna vez, ki mu ostane za celo življenje. Vsekakor so to pomembne kvalitete, ki mu bodo kasneje, ko se bo lahko začel učiti igrati na glasbilo, zelo koristile in njegov napredek ter razumevanje glasbe bo bistveno večji in kvalitetnejši.

 

Naš program »Mačkov svet glasbe« je priporočljiv za vse otroke do šestega leta starosti. Na tečaju so v povezavi z eno izmed najlepših stvari na svetu, ki bo polnila njihovo dušo – glasbo. Čudovito je tudi to, da spoznajo nove prijatelje, s katerimi to doživljajo skupaj.

Pa še en razlog imam, zakaj so glasbene urice dobre za vse otroke. Glasba zelo pozitivno vpliva na razpoloženje otroka in njegov razvoj. Znanstveno je namreč dokazano, da glasba izboljšuje otrokovo koncentracijo, koordinacijo, relaksacijo, potrpežljivost in samozavest.

Program »Malčkov svet glasbe« je torej koristen zanj v celoti. Pa še zelo velika možnost obstaja, da bo njegovo navdušenje tako veliko, da boste imeli čez nekaj let doma svojega pravega »muzikanta«.

 

Prijave otrok sprejemamo do 25.11.2019. S tečajem pričnemo 1.12.2019 in bo potekal do 21.6.2020.

Cena tečaja je 273€ in se poravna v šestih obroki (1x mesečno po 39€).

Prijava


O nas

Glasbeni center Rošer je mednarodno uveljavljen izobraževalni center, ki uradno deluje od leta 2007.

Vodi ga absolutni evropski prvak v igranju na diatonično harmoniko Klemen Rošer.

Glasbeni center Rošer je prejel certifikat bonitetne odličnosti.

 

Hitri kontakt

Telefon: +386 31 428 118

E-pošta: info@gc-roser.si

Spletna stran: www.gc-roser.si

 

Klemen Rošer s.p.

Dejavnost: Prodaja učne literature, izposoja glasbil, prodaja glasbil.

Naslov: Kozjak 3d, Mislinja

Davčna številka: SI90556615

 

Glasbena šola Rošer d.o.o.

Dejavnost: Poučevanje glasbil

Naslov: Ob suhi 5b, 2390 Ravne na Koroškem